Zıpkınkurt, Türkiye Teknolojileri Buluşmaları Konferansına katıldı

08 Ara. 2015 15:56
Zıpkınkurt, Türkiye Teknolojileri Buluşmaları Konferansına Katıldı

Türkiye Teknoloji Buluşmaları" Türk Ekonomi Bankası (TEB), Trakya Kalkınma Ajansı ve Eticaret SEM işbirliğinde, Turkcell ana sponsorluğunda Edirne'de gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde gazeteci ve televizyon programcı Metin Uca moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda; Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt yaptığı konuşmada, böyle bir etkinliğin Edirne'de düzenlenmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişimcilere son derece önem verdiğini söyleyerek, girişimcilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Balkan Kongre Merkezi Fuaye alanında gerçekleştirilen proje pazarında bölgedeki teknoparklar, üniversiteler ve özel işletmelerin geliştirdiği prototipler sergilendi.