Zıpkınkurt, “Old Masters” resim sergisinin açılışına katıldı

27 Nis. 2016 09:20
Zıpkınkurt, “Old Masters” Resim Sergisinin Açılışına Katıldı

Haskovo Belediye Başkanı Dobri Belivanov'un daveti üzerine Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan Haskovo Belediyesinin Nisan ayı Kültür Etkinlikleri kapsamında Art Gallery ‘Atanas Sharenkov’ tarafından düzenlenen usta ressamların eserlerinin yer aldığı “Old Masters” resim sergisinin açılışına katıldı.

Etkinlik öncesinde Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yancho Yanev ile IPA Sınırötesi İşbirliği Bulgaristan-Türkiye Programı'na sunulan ortak proje hakkında görüşmelerde bulunan Zıpkınkurt ve Aslan ardından “Old Masters” resim sergisine katıldı. Sergi süresince Haskovo Belediye Başkanı Dobri Belivanov ile Türkiye ve Bulgaristan sınır şehirleri arasında ortak bir kültürel etkinlik yapılması üzerine istişarelerde bulunan Zıpkınkurt ve Aslan Haskovo Belediye Başkan Yardımcısı Minko Angelov ile de görüştü.

Haskovo Belediye Başkanı Dobri Belivanov, Başkan Yardımcısı Minko Angelov, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan'ın resim sergisi açılışının ardından ortak işbirliği alanlarında yaptıkları toplantıya dünya tenisinin yaşayan efsanesi Roger Federer'in varisi olarak görülen dünyaca ünlü tenisçi Grigor Dimitrov da katıldı. Bulgaristan/Haskovo doğumlu ünlü tenisçi Zıpkınkurt ve Aslan ile görüştü. Görüşmede ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt Dimitrov'u Edirne'ye davet etti. Dimitrov Zıpkınkurt'un davetinden çok memnun olduğunu ifade ederek sonbahar döneminde mutlaka Edirne'ye ziyarete geleceğinin sözünü verdi.