Zıpkınkurt, Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetleri Verilmesine Yönelik Teknik Destek Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Etkinliği'ne Katıldı

06 Kas. 2017 16:05
Zıpkınkurt, Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli İle Kariyer Hizmetleri Verilmesine Yönelik Teknik Destek Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Etkinliği'ne Katıldı

Trakya Kalkınma Ajansı'nın Trakya Üniversitesi, Türkan Sabancı Kültür Merkezinde düzenlediği " Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetleri Verilmesine Yönelik Teknik Destek Projesi Kamuoyu Bilgilendirme etkinliği'ne Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt katılım sağladı.

TrakyaKAriyer çıktıları, TrakyaKAriyer Web Portal Tanıtımı ve TR21 Bölgesi İşgücü Piyayası Analizinin görüşüldüğü toplantıda ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt "Paydaşı olduğumuz TrakyaKAriyer projesi ile gençlerin işgücü piyasasına katılımını destekleyerek istihdamın artırılmasının hedeflenerek yola çıkılmıştır. Bu doğrultuda gençlerin ve yeni mezunların istihdamının artırılmasına katkı sağlayacak olan Trakya Kariyer Portalına iş dünyasını dahil etmek için elimizden geleni yapacağız." sözlerine yer verdi.

Program sonunda Zıpkınkurt Namık Kemal Üniversitesi Prof. Dr. Osman Sarı'ya TrakyaKAriyer projesine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb