Zeytin Dalı Mehmetçik Kermes Gelirleri Vali Özdemir’e Teslim Edildi

21 Şub. 2018 00:00
Zeytin Dalı Mehmetçik Kermes Gelirleri Vali Özdemir’E Teslim Edildi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Saraçlar Caddesi’nde "TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu Kırsalın Köy Doğal Pazarı Zeytin Dalı Mehmetçik Kermesi" düzenlenmiştir.

Kırsalın Köy Doğal Pazarı kadınları ürettikleri tüm ürünlerin satışlarından elde edilen geliri Suriye’nin Afrin Bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekâtına katılan Mehmetçiklere bağışlamışlardır.

Düzenlenen kermesten toplanılan 22 bin TL TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nevzat Taşkın ile birlikte Zeytin Dalı Harekatındaki Mehmetçiklerimize gönderilmesi üzere Edirne Valisi Günay Özdemir’e teslim edilmiştir.