Yunanistan Turizm Fuarı'nda Ücretsiz Tanıtım Fırsatı

01 Kas. 2018 11:57
Yunanistan Turizm Fuarı'nda Ücretsiz Tanıtım Fırsatı

Yunanistan’ın ikinci büyük kenti Selanik şehrinde bu yıl 34.sü düzenlenecek olan Philoxenia Uluslararası Turizm Fuarı 9-11 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

2017 yılında 34 ülkeden 300 katılımcı ve 20 bin ziyaretçinin katılım sağladığı fuar Yunanistan'daki turizm sektör temsilcilerinin buluşma noktası haline gelmiştir. Hotelia Fuarı ile iç içe aynı zamanda ve mekanda gerçekleştirilen fuar; turizm destinasyonları, kongre ve heyet organizasyonları, turizm şirketlerinin hizmetleri, konaklama, ulaşım, seyahat acentaları, kültür turizmi ve eğitim turizmi bölümlerinden oluşmaktadır. Bu yıl 34.sü düzenlenecek olan fuarda ikili iş görüşmeleri de organize edilerek sektör temsilcileri profesyonel bir platformda biraraya getirilecektir.

34. Philoxenia Uluslararası Turizm Fuarı'na Atina Kültür ve Tanıtma Müşavirliğince 128 metrekare büyüklüğündeki stant alanı ile katılım sağlanarak Ülkemizin tanıtımı yapılacak olup stantta Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak talep etmiş olduğumuz alanda İlimize özgü ürünlerin ve İlimiz turizm sektör temsilcilerinin yer alması sağlanacaktır.

9-11 Kasım 2018 tarihlerinde düzenelenecek olan Philoxenia Uluslararası Turizm Fuarı'nda tanıtımını yapmak isteyen turizm, seyahat acentalarımız ve ilgili üyelerimizin en geç 5 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar Odamız AB&Dış İlişkiler Bölümü(02842251014-130/131;nyilmaz@etso.org.tr; elifersoz@etso.org.tr) ile irtibata geçmesi önemle rica olunur.