YÖREX Fuarı İçin Son Başvuru Tarihi Uzadı

09 Ağus. 2017 00:00
Yörex Fuarı İçin Son Başvuru Tarihi Uzadı

Ülkemize özgü yöresel ürünlerimizin adeta vitrini konumunda bulunan Türkiye'nin en büyük yerel ürün fuarı olan Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 8. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Her yıl yoğun ilgi ile karşılanan fuar bu yıl 13-17 Eylül 2017 tarihlerinde Antalya EXPO Center'da düzenlenecek.

Temmuz Ayı içerisinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak duyurusunu gerçekleştirdiğimiz YÖREX Fuarına katılacak firmalar için son başvuru tarihi uzadı.

İlimizde üretilen yöresel ürünlerimizin, ulusal ölçekte tanıtım fırsatı elde edebilmesi, yöresel ürünlerimizin ticarileşmesi sürecinde girişimcilere ve üreticilere rehber olunması, yöresel ürünlerimizin ticari ve piyasa değerlerinin artması dolayısıyla YÖREX Fuarına katılımla İlimiz ticaretinin de canlanması planlanmaktadır.

Yöresel ürünlerini, genellikle yerel pazarlar için üreten firmalarımızın ilgili fuarla ulusal pazarlara açılma olanağı sağlayacağından dolayı bu yıl 8.si düzenlenecek olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda Edirne'de yöresel ürenlerin üretimini yapan firmalarımızın yer alması önem taşımaktadır.

Bu kapsamda Odamızın girişimleri ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın destekleri ile fuar alanında ücretsiz yer tahsisi ve lojistik imkanı sağlanacak olup katılan firmalar fuar alanında ürünlerini satışa çıkarabileceklerdir.

Bu fırsatlardan yararlanarak ürünlerini sergilemek, tanıtımını yapmak isteyen üyelerimizin en geç 15 Ağustos 2017 Salı günü mesai bitime kadar Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 02842251014-129 telefon numarası veya basin@etso.org.tr mail adresinden tarafımıza ulaşması gerekmektedir.