Yöresel Ürünler, 7. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) ile Antalya’da görücüye çıkıyor

11 Ağus. 2016 09:31
Yöresel Ürünler, 7. Yöresel Ürünler Fuarı (Yörex) İle Antalya’Da Görücüye Çıkıyor

Türkiye’nin ilk ve en büyük yerli malı tanıtım organizasyonu olan 7. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 26 - 30 Ekim 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar Merkezinde düzenlenecek.

YÖREX Fuarı, üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım, gıda ürünleri, el sanatı ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen bir organizasyondur.

İlimizde üretilen yöresel ürünlerimizin, ulusal ve küresel ölçekte tanıtma fırsatı elde edilmesi,yöresel ürünlerimizin ticarileşmesi konusunda girişimcilere ve üreticilere rehber olması,yöresel ürünlerimizin ticari değerlerinin ve piyasa derinliklerinin artmasıyla İlimizdeki ticari hayatı canlandıracağı,Yöresel ürünlerini, genellikle yerel pazarlar için üreten firmalarımız, bu fuarla ulusal pazarlara açılma olanağı sağlayacağı için bu yıl 7.si düzenlenecek olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda İlimiz yer alacaktır.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından İlimiz adına açılacak standta 26 - 30 Ekim 2016 tarihleri arasında YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına katılarak ürünlerini sergilemek, tanıtımını yapmak isteyen üyelerimizin Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile irtibata geçmesi önemle rica olunur.