Yanıltıcı bilgi ve belgeler

29 Ara. 2015 15:40

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Kito (Ekvator) Ticaret Müşavirliğimizden alınan bir yazıya atfen, Ekvatorlu şirket ve vatandaşlar tarafından Müşavirliğimize iletilen bilgi taleplerinin incelenmesi neticesinde,ülkemiz resmi kurumlarının ve şirketlerinin adları kullanılmak suretiyle düzenlenmiş ve bir örneği TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/Ekvator” başlığı altında yer alan bazı yanıltıcı belge ve belgelere rastlandığı bildirilmektedir. Üyelerimize duyurulur.