Yanbol TSO Başkanı Stoicho Stoychev ETSO'yu ziyaret etti

15 Ara. 2015 09:28
Yanbol Tso Başkanı Stoicho Stoychev Etso'yu Ziyaret Etti

Bulgaristan Yanbol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho Stoychev, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, Başkan Recep Zıpkınkurt ile görüştü.

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan'ın hazır bulunduğu ziyaret esnasında Yanbol TSO Başkanı Stoychev uzun yıllardır Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan çalışmalar ile sıkı dostluklar kurulduğunu ve bu dostluk ilişkilerinin ortak projelerle taçlandırılarak somut sonuçlar elde edilebileceğini dile getirdi. Bulgaristan ve Türkiye'de açılan Sınır Ötesi İşbirliği Programları hakkında bilgi veren Stoychev, Sınırötesi İşbirliği Programı kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği yapmayı arzu ettiklerini ve olası bir partnerlikten memnuniyet duyacaklarını söyledi. Turizm ile ilgili proje yapmayı planladıklarını söyleyen Stoychev, ortaklaşa gerçekleştirilecek projelerin bölge turizmine ve ticaretine katkıda bulunacağının altını çizdi.

Zıpkınkurt, geçmiş yıllarda Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Edirne Kadın Girişimciler Kurulu ile ortak projeler yapıldığını hatırlatarak,Yanbol TSO ile yıllardan beri süregelen çalışmaların devam ettirilmesini ve yeni partnerlikler ile işbirliğinin geliştirilmesinden memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.