Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan ETSO'ya Ziyaret

28 Şub. 2018 15:58
Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Etso'ya Ziyaret

Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ve beraberindeki heyet Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u ve Meclis Başkanı Mehmet Eren'i ziyaret etti.

26 Şubat-4 Mart 2018 tarihleri arasında 29.su kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Başkal'a Gelir İdaresi Grup Müdürü Hasan Ahmet Erdal, Arda Vergi Dairesi Müdürü Mihriban Hasköylü, Kırkpınar Vergi Dairesi Müdürü Tuğrul Gelegin eşlik etti.
Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal her yıl düzenli olarak kutlanan Vergi Haftası'nın amacının; toplumun tüm kesimlerinde sağlıklı bir vergi bilinci oluşturarak yaygınlaştırmak ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığını arttırmayı sağlamak olduğunu belirterek bu konuda kurumlarla işbirliğinin de oldukça önemli olduğunu belirtti. Başkal;” Vergi gelirleri tüm kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinde gerekli olan ekonomik kaynağın sağlanmasında büyük önem taşımaktadır. Biz de tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte toplumda vergi bilinci oluşturmak için çalışmalarımıza ve kurumlarla işbirliklerimize devam ediyoruz. Bu sebeple sizlere de işbirliğiniz için teşekkür ederiz.”dedi. .
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt “Edirne'de vergi mükelleflerinin bilinçlenmesi konusunda biz Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin de bu konuda işadamlarına sunmuş olduğunuz kolaylıklar sayesinde hem bilinç artmış oluyor hem de artan vergi gelirleri sayesinde ülkemizin kalkınmasına da ciddi katkılar sağlanıyor. Ziyaretiniz vesilesiyle toplumumuzun tüm kesimlerinde gereken vergi bilincinin oluşturulması hususunda son derece önemli bir işlevi yerine getiren ve bu yıl 29.su kutlanan Vergi Haftası'nı kutluyor, mükelleflerimize bol kazançlı günler diliyorum.” diye konuştu.