Valimiz Günay Özdemir ETSO'yu ziyaret etti

15 Ağus. 2016 09:48
Valimiz Günay Özdemir Etso'yu Ziyaret Etti

Valimiz Günay Özdemir Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na iade-i ziyarette bulundu.

Vali Özdemir'i Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Vali Günay Özdemir'in Edirne Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretlerinden dolayı büyük onur duyduğunu belirten Zıpkınkurt, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Edirne için nelerin yapılabileceğinin konuşulduğu ziyarette Vali Özdemir, “Valiliğimizin elindeki bir takım imkan ve yetkiler, sizlerin önerileriyle birleştiği zaman çok daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Programın sonunda ziyaretlerinin anısına Edirne Valisi Günay Özdemir’e Edirne toprağından yapılmış olan Selimiye motifli seramik tabak takdim edildi.