Vali Dursun Ali Şahin ETSO Meclisi'ne veda ziyaretinde bulundu

29 Ara. 2015 09:45
Vali Dursun Ali Şahin Etso Meclisi'ne Veda Ziyaretinde Bulundu

Kısa bir süre sonra valilik görevinden emekli olacak Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'ne veda etti.

Mehmet Eren Başkanlığında Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen 2015 yılı Aralık ayı ETSO Meclis Toplantısına Vali Dursun Ali Şahin katılarak veda ziyaretinde bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren Edirne'de ki görevi süresince yol gösterici, yapıcı ve etkin tutumları için Vali Dursun Ali Şahin'e teşekkür etti. Değerli katkılarıyla önemli faaliyetler, ulusal ve uluslararası başarılı organizasyonlar gerçekleştirdiğini söyledi. Eren, Vali Şahin'e Edirne'nin gelişimine katkıları için teşekkür ederek yeni hayatında başarı ve mutluluklar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da yaptığı konuşmada Vali Şahin'e Edirne'ye verdiği hizmetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür etti ve “ Edirne sizi unutmayacak. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın projesiyle inşaası devam eden Hamzabeyli Tır Parkı projesinede verdiğiniz katılardan dolayı teşekür ederiz. Sağlıklı uzun bir ömür dileriz.” dedi.

Vali Dursun Ali Şahin,daha sonra ETSO Meclis kürsüsüne gelerek bir konuşma gerçekleştirdi. Edirne'ye 'güle güle' geldiğini ifade eden Şahin gidişinin de güle güle olacağını belirterek; “Edirne'de 20 ay çabuk geçti. Güzel şeyler oldu ama mutlaka eksiklikler, hatalar da olmuştur.Bir çok yerde görev yaptığını ancak Edirne görevinin kendisi için çok özel olduğunu ifade eden Vali Şahin, "Vicdanen Edirne’den rahat ayrılmak benim için güzel bir olay. Ben size hakkımı helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal ediniz. Kırdığım insanlara diyorum ki beni affetsinler. Birlikte uyum içinde bir çok başarılı işe imza attık. Güzellikler Edirne'nin olacak. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Kendinize iyi bakınız. Sağ olun var olun" diye konuştu.

Meclis üyeleri Vali Şahin’i konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler. Vali Şahin Meclis Ütelerine tek tek veda ederek Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'ndan ayrıldı.

Vali Dursun Ali Şahin'in ETSO Meclisinden ayrılmasının ardınan ETSO 2015 yılı son Meclis Toplantısına geçildi. Toplantıda;Kasım ayı mizanının ve Kasım ayı Faaliyet raporunun oylanmasının ardından gündem maddeleri arasında yer alan, ETSO Bütçe Komisyon Üyelerinin gerçekleştirdikleri toplantıyla hazırlanarak Yönetim Kurulu'na sevk edilen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılı gelir ve gider bütçesi görüşüldü.

Toplantıda, 2016 yılı gelir ve gider bütçesinde bulunan fasıllar hakkında bilgiler verildi. 2016 yılı gelir ve Gider Bütçe tasarıları ile 2016 yılı yıllık aidat ve hizmetler karşılığı alınacak ücret tarifeleri görüşülerek yeni bütçe oy birliği ile karara bağlandı.