Türkiye Turuncu Halı Vize Uygulaması

24 Eyl. 2014 10:37

TOBB’dan odamıza ulaşan yazıda, Hollanda Büyükelçisi Ron Keller, Hollanda Yabancı Yatırım Ofisi ve Türkiye Turuncu Halı Vize Kolaylığı hakkında bilgi vermektedir.
Yazının devamla, Hollanda Hükümeti’nin, Hollanda’yı düzenli olarak ziyaret etmesi gereken firma çalışanları ile Hollanda’yla önemli iş birliği olan kuruluşlar için bir vize prosedürü olan Turuncu Halı Vize Uygulamasını (OCF) geliştirdiği bildirmektedir. Anılan uygulama ile ilgili bilgi ekte verilmektedir.

Ayrıca, Hollanda Ekonomi Bakalığı’na bağlı olan ve İstanbul’da bulunan Hollanda Yabancı Yatırım Ofisi’nin (NFIA) – www.nfia-turkey.com – Hollanda’da iş kurmak isteyen Türk şirketlere yardımcı olmak için ücretsiz danışmanlık, bilgi ve pratik yardımlaşmanın yanı sıra iş ortakları ve devlet kurumlarına erişim sağladıkları bilgisi verilmektedir