“Türkiye'nin Kadın Gücü Edirne ve Balkanlar Buluşması”

06 Nis. 2016 16:47
“Türkiye'nin Kadın Gücü Edirne Ve Balkanlar Buluşması”

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Edirne Kadın Girişimciler Kurulu kadın girişimciliğini özendirmek, ülkemizdeki kadın girişimci sayımızı arttırmak ve kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi alanda varlık göstermelerine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren bir oluşumdur.

Ocak ayında düzenlenen lansman toplantısının ardından kurumsal bir kimliğe kavuşan kurulun sloganı ülke çapında “Türkiye'nin Kadın Gücü “ olarak ilan edilmiştir. Türkiye'nin Kadın Gücü Buluşmalarının üçüncüsü TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Evrim Aras'ın katılımıyla Serhat Şehri Edirne’de gerçekleştirilecektir.

Balkan ülkelerine olan yakınlığımız ve bu ülkelerle olan ilişkilerimiz çerçevesinde etkinliğe Balkan ülkelerindeki kadın girişimcileri de dâhil ederek etkinliğin farkındalığını ve verimliliğinin artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda Bulgaristan, Yunanistan, Kosova, Sırbistan ve Makedonya'dan da Kadın Girişimcileri “Türkiye'nin Kadın Gücü Edirne ve Balkanlar Buluşması” etkinliğe davet ederek Türkiye'deki Kadın Girişimcilerle Balkanların Kadınlarının bir araya getirilmesi hedeflenmektedir.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 13 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 13:00'de TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Evrim Aras'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Türkiye'nin Kadın Gücü Edirne ve Balkanlar Buluşması” etkinliğine tüm halkımız davetlidir.