Trakya Üniversitesi Tematik Teknopark Fizibilite Raporunun Hazırlanması Projesi Kapsamında Düzenlenen Anket Çalışması

15 Şub. 2017 09:31

Trakya Teknopark Yönetici A.Ş. tarafından yürütülen Trakya Üniversitesi Tematik Teknopark Fizibilite Raporunun Hazırlanması Projesi kapsamında Trakya Bölgesinde faaliyet gösteren firmalara ve Kamu Kuruluşlarına yönelik olarak anket hazırlandığı Teknopark yönetimi tarafından Odamıza bildirilmiştir.

Aşağıdaki linki bulunan ankete vereceğiniz cevaplar, Trakya Üniversitesi teknoloji transferi potansiyelinin tespit edilmesine, teknopark yerleşkesinin tematik alanının belirlenmesine ve fizibilite raporunun hazırlanmasına girdi oluşturacaktır. Ankete vereceğiniz cevaplar kesinlikle gizli tutulacak ve diğer cevaplarla birlikte değerlendirilecektir.

Anketin,

Trakya Bölgesi ve ülkemiz için önemli bir çalışmaya katkı sağlamak üzere hazırlanan ankete
https://tinyurl.com/TrakyaTGB-disindaki-firma linkinden ulaşılabilir.