Trakya Ticaret ve Sanayi Odaları 3. Grup Gıda Meslek Komitesi Büyük Buluşması gerçekleşti

30 Kas. 2015 10:21
Trakya Ticaret Ve Sanayi Odaları 3. Grup Gıda Meslek Komitesi Büyük Buluşması Gerçekleşti

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 3.Meslek Komite Üyesi Kadir İriş, 3. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve 3. Meslek Komite Üyesi Ahmet Ak ‘Trakya Ticaret ve Sanayi Odaları Gıda Meslek Komiteleri Büyük Buluşması’ toplantısına katıldı.

Gıda sekötründe yaşanan sıkıntıları aşmak ve kalıcı çözümler bulmak amacıyla yapılan toplantı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nda ve evsahipliğinde gerçekleştirildi.

Kırklareli TSO Meclis Başkan Yardımcısı Şevket Başgelen, 3. Meslek Komite Başkanı Serhad Güney ve Genel Sekreter Nermin Makaraç'ın moderatörlüğünü yaptığı toplantıya; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli TSO Meclis Başkanı Erdoğan Semerci, Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ile Trakya'da bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları'nın temsilcileri katılımda bulundular.

Karşılıklı görüş ve önerilerin sunulduğu toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay; “Yapılan toplantı kendimizi geliştirme noktasında faydalar sağlayacaktır. Vizyonlu çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim. Perakendecilik sektöründe birinin elinden tutarken diğerinin ayağına basmış olabiliyorsunuz. Bu yüzden daha geniş çaplı büyük bir toplantı yaparak herkese hitap etmek gerekir. Trakya bölgesinin ekonomisi ve ticareti için bir vakıf kurulabilir. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli gıda sektörü yönünden büyük ve hacimli bölgelerdir. Bu potansiyeli iyi değerlendirmek gerekir” dedi.