TOBB Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu Edirne İcra Komitesi Seçimleri hakkında önemli duyuru

23 Ara. 2014 15:06

TOBB Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu  Edirne İcra Komitesi Seçimleri hakkında önemli duyuru

TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 25-Aralık-2014 Perşembe günü, 10.00-16.00 saatleri  arasında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılacaktır.

Aday olabilme şartını teşvik eden adli sicil belgesinin aslı ve başvuru dilekçesini doldurup Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'na başvurusunu gerçekleştirmemiş olan Kurul üyelerimiz, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerinde, seçim pusulalarına aday olarak yazılamaz, aday olarak yazılan isim seçilse dahi üyeliği kabul edilmeyecektir.

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Edirne İcra Komitesine aday olmak için başvuru yapan üyelerin listesi 23 Aralık 2014 tarihinde saat 17:00'de Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ilan panosuna asılmış olup, aynı tarihte ETSO internet sitesinde de yayınlanmıştır.

TOBB  İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Aday Listesi

TOBB  İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Aday Listesi