TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu, Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Euro Club Kadınları İle Buluştu

08 Haz. 2017 09:12
Tobb Edirne Kadın Girişimciler Kurulu, Yambol Ticaret Ve Sanayi Odası Euro Club Kadınları İle Buluştu

TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu, Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Euro Club Kadınlarının daveti ile 5-6 Haziran 2017 tarihlerinde Bulgaristan'ın Yambol şehrinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri ve Yambol'un "Müzeler ve Festival" etkinliğine katıldılar.

Programa TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Başkan Yardımcısı İlknur Özcan, Kurul Üyelerinden Pınar Ersaçmış ve Nükhet Uzunismail Su katılım sağladı.

İki ülkenin Kadın Girişimcileri kendi başarı hikayelerini anlattıktan sonra çalışma hayatında yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirerek, iş hayatında kadın olmanın avantaj ve dezavantajlarını görüştüler.

TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, iki ülkenin başarılı iş kadınları ile birlikte olmaktan ve düzenlenen etkinliğe katılmış olmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Benzer bir organizasyonla Edirne'de tekrar bir araya gelmek istediklerini dile getiren Aslan, Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Euro Club Kadınlarını İlimize davet etti.

Yambol Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşen ikili iş görüşmeleri ardından Kaka Elli'de, Carill ve Videnov Mobilyaları Firmaları ve Yambol TSO katkılarıyla "Mutlu Tatiller Çocuklar" adı altında düzenlenen çocuk gününe katılan TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri etkinliğe katılan çocuklara şarkılar eşliğinde birçok hediye ve dondurma dağıttılar.

Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoycho Stoychev TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine hediyelerini vermesinin ardından programa katılmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program sonunda TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve kurul üyeleri Yambol Şehrinin Bayramı olması dolayısıyla ve düzenlenen etkinliklerin anısına Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoycho Stoychev ve Euro Club Kadınlarına hediyelerini takdim ettiler.