T.C. Filibe Ticaret Ataşeliğimizden Duyuru

22 Haz. 2016 13:38
T.c. Filibe Ticaret Ataşeliğimizden Duyuru

Bulgaristan ve Bulgaristan-Türkiye ekonomik ilişkileri üzerine güncel bilgi için TC Filibe Ticaret Ataşeliği @TCFilibeTA takip edebilirsiniz

Sayın İş Dünyası Temsilcilerimiz,

Malumunuz, Ataşeliğimizin var oluş sebebi siz iş dünyası temsilcilerine hizmet etmek ve Bulgaristan ile ilgili işlerinizde yardımcı olmaktır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmenin işinizi bir nebze daha kolaylaştırmanın yolları arasında; siz iş dünyasını ilgilendiren haber ve bilgileri sizlere zamanında ulaştırmak da öneml iyer almaktadır.

Bu düşünceden hareketle ve günümüz sosyal medya avantajlarını da kullanarak, Ataşeliğimiz sizlerin yararına Twitter hesabı oluşturmuş bulunmaktadır. Bulgaristan ve/veya Bulgaristan-Türkiye ekonomik ilişkilerini ilgilendiren güncel haberler derlenmek ve tercüme edilmek suretiyle Bakanlığımız portalı üzerinden twitter sayfamız aracılığıyla sizlere ulaştırılmaktadır.

Link: https://twitter.com/TCFilibeTA

Twitter hesapları olan iş dünyası temsilcilerine istifade etmeleri üzere duyurulur.