Tacikistan Duşanbe Ticaret Heyeti 18-20 Mayıs 2016

02 May. 2016 16:34

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden Odamıza gelen bir yazıda; Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye ihracatçılar Meclisi organizasyonu ile 18-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tacikistan'a yönelik bir ticaret heyeti düzenlenecek olup Duşanbe şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda İş Forumu'nun yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi planlanmakta olduğu belirtilmiştir.

Pazar payımıızn artırılması ve Tacikistan'a yönelik yeni iş ve yatırım imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete tarım makinaları, seracılık ekipmanları, damla sus sulama sistemleri, sulama tesisleri, elektrikli ev aletleri, mücevherci eşyaları ve aksamları, halıcılık, tohum, gübre, tahıllar, un ve unlu mamüller, gıda, hidroelektrik santralleri, ilgili ekipman ve aksamlarıi pamuk işleme makinaları, tekstil. hazır giyim, inşaat, inşaat malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, bebek bezleri sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görülmektedir.

Bu çerçevede, söz konusu heyete katılmak isteyen firmalarımızın http://goo.gl/iNPScu bağlantısında yer alan başvuru formunu en geç 6 Mayıs 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar doldurmaları ve organizasyon kapsamındaki uçak bileti, konaklama, toplantı, transfer, tercümanlık ve vize işlemleri ile ilgili giderlerin karşılanmasını teminen, Türkiye İhracatçılar Meclisi hesabına 1.00 USD (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) avans ödemesini yaparak ilgili ödeme dekontunu bestecoskuner@tim.org.tr e-posta adresine (Tel:0212 454 00 96) iletmeleri gerektiği bildirilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.