SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMLERİ 05 TEMMUZ 2018 TARİHİNDE EDİRNE TİCARET VE SANAYİ ODASINDA YAPILACAKTIR.

13 Haz. 2018 11:16
Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri 05 Temmuz 2018 Tarihinde Edirne Ticaret Ve Sanayi Odasında Yapılacaktır.

Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimi 05 Temmuz 2018 tarihinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda 09:30 – 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esasları gereği il delegeliği seçimine katılacak olan sigorta acentelerine ait liste 13.06.2018 – 14.06.2018 tarihleri Odamız 2. Katında bulunan ilan panosunda ve www.etso.org.tr internet sitemizde ilan edilecektir.

Sigorta Acenteleri seçmen listesine ilan süresinde itiraz edilebilir. Seçmen listelerine itirazlar Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğine yazılı olarak yapılması gerekmektedir.

İl delegeliği adaylığı için başvurular  28 Haziran 2018 Perşembe gününden itibaren kabul edilmeye başlanacak olup, başvuru alımına ilişkin süre 02 Temmuz 2018 Pazartesi günü mesai saati bitimi itibariyle sona erecektir.

Sigorta Acenteleri İl Delege Seçmen listesi ve Sigorta Acenteliği İl Delegeliği Seçim Takvimi aşağıda bulunmaktadır.

Bilgilerinize  sunarız.

Saygılarımızla,