Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimi Sonuçları

16 Tem. 2018 15:01
Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimi Sonuçları

Edirne İli Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçimleri 5 Temmuz 2018 Perşembe günü Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında sigorta acente temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

TOBB ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından ortaklaşa belirlenerek yürürlüğe giren “Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar” uyarınca yapılan İl Delegelisi seçimleri sunucunda,  Ersoylu Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti. – Mehmet ERSOYLU ve Adnan USLU Sigorta Acenteleri Edirne İl Delegesi olarak seçilmişlerdir.

64 kayıtlı seçmenin 45’inin oy kullandığı seçimlere katılı oranı % 70,31 olmuştur.

İlgilere önemle duyurulur.

EDİRNE TİCARET ve SANAYİ ODASI