Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu

14 Eyl. 2015 16:41
Şehitlerimiz İçin Mevlid-I Şerif Okutuldu

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Kadın Girişimciler Kurulu tüm şehitler anısına Mevlid-i Şerif okuttu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Edirne Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, son dönemde yaşanan ve halkımızı derinden yaralayan terör olayları sonucu şehit düşen güvenlik güçlerimiz ve tüm Şehitlerimiz anısına Eski Cami'de Mevlîd-i Şerif okutuldu.

Yaklaşık 1.800 kişinin katılım sağladığı Mevlid-i Şerif'e; Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, ETSO Yönetim Kurulu Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren,Meclis Üyeleri,Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk,Meclis Başkanı Fedai Canım Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Okunan Mevlidin ardından şehit olan asker ve polislerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'nun Doğal Ürünler Pazarı projesinde yer alan köylü kadınların yaptığı ikramların dağıtımının ardından program son buldu.