Savunma ve Havacıllkta Endüstriyel İşbirliği Günler

18 Ağus. 2016 13:43

11-13 Ekim 2016 tarihleri arasında Savunma Sanayii Müsteşarlığı himayelerinde OSSA Savunma ve Havacılık Kümelenmesi ile Fransız organizasyon firması BCI'nın organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan SAVUNMA VE HAVACILlKTA ENDÜSTRİYEL İŞBİRLİĞİ GÜNLERİ'nde dünya savunma ve havacılık sanayinin dev isimleri Türk firmaları ile buluşmak üzere yeniden Türkiye'ye geliyor.

Üçüncüsü gerçekleşecek olan ve 3 gün sürecek etkinliğin ilk gününde Türkiye'deki Savunma Havacılık ve Offset Pazarının Panoraması konulu konferansa katılacak olan davetli ve katılımcılar; etkinliğin 2. ve 3. gününde ise ikili iş görüşmeleri yapma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca orijinal ekipman üreticilerinin satın alma süreçleri ve tedarik zinciri politikaları üzerine çalıştayların da düzenleneceği etkinliğin son gününde katılımcılar dilerlerse sanayi gezisine de katılabilecekler.
Etkinlik ile ilgili daha detaylı bilgiye http://www.icdda.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.