Romanya-Türkiye Ekonomik Forumu Hakkında

22 Nis. 2016 14:49
Romanya-Türkiye Ekonomik Forumu Hakkında

Romanya Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası, Romanya İş Borsası ve GAP Gazeteciler Birliği müşterek organizasyonuyla 17-20 Mayıs tarihlerinde Bükreş'te Romanya-Türkiye Ekonomik Forumu düzenlenecektir.

Programa Türkiye Parlementosunu temsil eden birçok önemli ismin yanısıra Bölge Milletvekilleri ve Türkiye'nin saygın Mass-medya Grupları temsilcileri ile televizyon ve gazetelerin Genel Yayın Müdürleri katılacaktır.

18 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye'nin birçok bölgesinden forum etkinliğine Bükreş'e gelecek olan Türk işadamlarımız ve Romanyalı işadamlarının katılımı ile Romanya-Türkiye Ekonomik Forumu düzenlenecektir.

Forumun amacı Türk işadamlarına, Romanya'daki yatırım olanakları hakkında bilgi sunulmasının yanısıra ülkemizin Romanya'ya ihracat faaliyetlerinin artırılmasıdır. Gelişmekte olan sektörlerde, tarım, inşaat, sağlık, endüstri, enerji, tekstil ve turizmde Türk ve Romen işadamlarının biraraya gelmesini sağlamak ve Türkiye-Romanya ekonomik ilişkilerinin gelişmesi ve ülkeler arasında ticari hacim artışı sağlanması hedeflenmektedir.

Etkinlik programı ve katılım formu ekteki dökümanlarda bilginize sunulmuştur.

Üyelerimize duyurulur.

EK: