PARİS SIAL FUARI GIDA SEKTÖRÜ YURTDIŞI İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU

28 Tem. 2016 09:27
Paris Sıal Fuarı Gıda Sektörü Yurtdışı İş Gezisi Organizasyonu

Trakya Bölgesindeki Odalar ve Borsaların ortak katılımıyla 15-18 Ekim 2016 tarihlerinde Gıda Endüstrisinin en büyük etkinliklerinden biri olan Paris Sial Fuarı'na KOSGEB destekli Ticari Heyet Organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Başta Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Trakya Kalkınma Ajansı ve diğer yerel Oda ve Borsaların işbirliğinde, bölgemizin ekonomisine ve firmalarımızın dış pazara açılmalarına katkı sağlamak amacıyla KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi desteği kapsamında 15-18 Ekim 2016 tarihleri arasındaParis, Fransa Yurt Dışı İş Gezisi Etkinliğinin organizasyonu planlanmıştır.

Etkinlik Fransa Gıda sektörü ve gıda teknolojileri firmalarıyla B2B görüşmeleri ve 104 ülkeden 6500 firmanın katılımcı olarak temsil edildiği 2016SIAL Paris Gıda Ürünleri ve Teknolojileri fuar ziyaretini kapsamaktadır.

İş Gezisi Gıda, Tarım ve teknolojileri sektörlerini kapsayacak şekilde organize edilecektir. Söz konusu sektörlerde faaliyet gösteren KOSGEB veri tabanında kayıtlı ve kaydı güncel olan firma katılımcılarına KOSGEB desteğinden yararlanmaları için Ajans uzmanlarından teknik destek sağlanacaktır.

ÖNEMLİ: KOSGEB Desteğine Başvuru yapabilmek için veri tabanına kayıtlı en az 10 firmanın müracaat etmesi gerekmektedir.

Organizasyona katılım için son başvuru tarihi 05.08.2016’dır. Kayıt formuna aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik Adı

Paris, Fransa Yurt Dışı İş Gezisi

15-18 Ekim 2016 / 4 gün – 3 gece

Sektörler

• Gıda Ürünlerinin İmalatı

• Gıda Teknolojileri / Makine Ekipman İmalatı

• Perakende ve Toptan Ticaret

• Yiyecek ve İçecek Hizmetleri

• Meslek Kuruluşları Üye Firmaları ile B2B Görüşmeleri

• SIAL Paris Gıda Fuarı Ziyareti

Destek Verilecek Kalemler

• Konaklama

• Ulaşım

• Tercüme, rehberlik, fuar giriş ücreti, toplantı/organizasyon giderler

Destek Oranı

%60

Destek Miktarı

Maksimum 3.000,00 TL

Yaklaşık Maliyet

Kişi sayısı belirlendikten ve program organize edildikten sonra açıklanacaktır ancak; 4000 TL’yi geçmeyecek şekilde olması planlanmaktadır.

Ajans tarafından katılımcılara Ücretsiz Sağlanacak Hizmetler:

• Trakya / İstanbul/ Trakya Havaalanı Transferi
  • Paris Havaalanı / Otel / Fuar alanı transferi
  • Fuar alanında Tercümanlık Desteği
  • B2B görüşmelerinde teknik destek
  • KOSGEB Desteği için Müracaat İşlemleri Destek Sağlanması

NOT: Organizasyonun KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteğinden yararlanması konusunda Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nın önderliğinde ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın Koordinasyonunda tüm Oda ve Borsalarla çalışmalar devam etmektedir.

Detaylı bilgi için:

Nuray Pehlivan – 0284 225 1014 / Dah:131-123 – nyilmaz@etso.org.tr