Otel yetkilileri Edirne'de faaliyet gösteren seyahat acenteleri ile toplantıda biraraya geldi

24 Haz. 2015 09:40
Otel Yetkilileri Edirne'de Faaliyet Gösteren Seyahat Acenteleri İle Toplantıda Biraraya Geldi

Komşu ülkemiz Bulgaristan'da faaliyet gösteren Türk sermayeli Ramada Sofya, Ramada Plovdiv otellerinin yetkilileri Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda Edirne'de faaliyet gösteren tur operatörleri ve seyahat acentaları ile bir araya geldi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren'in katıldığı toplantı da Edirne'de faaliyet gösteren otel yetkilileri ve seyahat acentaları sahipleri sezona ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Otel hakkında bilgi veren yetkililer, tur operatörleri ile işbirliği yapmak istediklerini dile getirerek, olası işbirliği sonrası yapılacak çalışma programları hakkında seyahat acentalarını bilgilendirdiler.