ODAMIZ YUNANCA VE BULGARCA DİL KURSLARINA DEVAM EDİYOR.

14 Kas. 2018 16:17
Odamız Yunanca Ve Bulgarca Dil Kurslarına Devam Ediyor.

YUNANCA VE BULGARCA DİL KURSU

Edirne ekonomisine yön veren Odamız, üyelerimizin ekonomik ve ticari faaliyetlerini teşvik etmek üzere üyelerimize ve çalışanlarına yönelik Yunanca ve Bulgarca dil kursu düzenleyecektir.

İlimiz ekonomisi için ihracatın ve komşu ülkeler ile ticaretin önem kazandığı günümüzde, üyelerimizin dış pazarlara açılmada yaşadıkları önemli engellerden biri de yabancı dil sorunudur.

Yunanistan’a ve Bulgaristan’a komşu olması sebebiyle ilimiz stratejik bir konumda bulunmaktadır. Komşu ülkelerimizden yoğun olarak alışverişe gelen turistler bulunmakta ve üyelerimiz bu ülkelere ihracat yapmaktadır. Komşularımız ile olan ticari ilişkilerimizi daha ileri seviyeye taşımak üzere Odamız, üyelerine yönelik Yunanca ve Bulgarca dil kursu düzenleme kararı almıştır. Bu kurs sayesinde üyelerimizin ekonomik alanda rolünün kuvvetlendirilmesi ve ticari faaliyetlerini genişleterek sınırların ötesine geçmelerine destek olunması amaçlanmaktadır.

Odamız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokol çerçevesinde toplamda 136 saatlik Yunanca ve Bulgarca dil kursu açacaktır. Kursumuz ücretsiz olup haftaiçi mesai saatleri dışında Odamız toplantı salonunda yapılacaktır. Kontenjanımız 60 kişi ile sınırlı olup kursumuz hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak üzere 23 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız AB ve Dış İlişkiler Bölümünden Melike TATLI ile (284-225 10 14 D:121 / meliketatli@etso.org.tr) ile temasa geçebilirsiniz.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

BULGARCA KURSU BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

YUNANCA KURSU BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ