ODA ÜYELİK AİDATLARININ 1.TAKSİT ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN 01 TEMMUZ 2019 Pazartesi Günüdür.

24 Haz. 2019 06:32
Oda Üyelik Aidatlarının 1.taksit Ödemeleri İçin Son Gün 01 Temmuz 2019 Pazartesi Günüdür.

Sayın Üyemiz, 2019 yılı Oda üye aidatları ilk taksit ödeme süresi başlamış olup son ödeme tarihi 1 Temmuz 2019 Pazartesi günüdür.

Ödemelerinizi Odamız veznesine (Nakit veya Kredi Kartı ile), Banka hesaplarımıza ( banka hesaplarımız için tıklayınız ), Banka Üye Aidat Sistemi ile (Akbank, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Ziraat Bankası) veya online olarak https://uye.tobb.org.tr//hizliaidatodeme.jsp adresinden yapabilirsiniz.

Aidatların süresi içinde ödenmemesi halinde, 6183 Sayılı Amme Alacakları Kanunu gereğince ödemede gecikilen her ay için gecikme zammı uygulanacaktır.

Sayın üyelerimizin, gecikmeli ve zamlı ödeme durumunda kalmamaları için, yıllık aidat ile munzam aidat taksitlerini yukarıda belirtilen süre içinde ödemeleri önemle duyurulur.

EDİRNE TİCARET VE SANAYİ ODASI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği