Müezzinoğlu Edirne Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

21 May. 2018 00:00
Müezzinoğlu Edirne Ticaret Ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

23. Dönemde İstanbul, 24. Dönemde Edirne, 25. ve 26. Dönemde Bursa Milletvekili olan 61, 62, 63, 64 ve 65. Hükümette Sağlık Bakanı olarak görev yapan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanı Nesim İba ve beraberindeki heyet Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M. Emre Alp ve Yönetim Kurulu Üyeleri Geçmiş dönem bakanlarımızdan Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve beraberindeki heyeti karşıladı.

Müezzinoğlu”Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok değerli başkanları olarak seçilmiş olmanızdan dolayı öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Edirne bizim için çok önemli bir şehir keza Trakya da öyle.Önümüzdeki süreçte başarılı girişimlerde bulunmanızı temenni ediyorum. Edirne Umuyorum ki daha iyi yerlere gelecek. Birlik ve beraberlik içinde her zaman Edirne’mizin yanında olmak için uğraşacağız. Bizlerde daha önceki süreçte olduğu gibi Bursa Milletvekili olduğum bu dönemde de Edirne’mizin yanında olacağım. Birlikte inşallah daha güzel ve daha iyi işler yapmanız için arkanızda olacağız. Edirne potansiyeli henüz istenilen yerinde değil.Önümüzde ki süreçte daha güçlü ve istikrarlı bir şekilde bunu üst seviyelere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt "Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak Edirnemize ve Odamıza katkılarınızdan dolayı sizi her zaman minnetle anacağız. Hamzabeyli Tır Parkı (ETSO Park) inşaatımızı bitirdik. İnşaatımızı, sizin verdiğiniz güven ve destekle tamamladık. Önümüzdeki günlerde ETSO Park’ın açılışını gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda sizi tekrar Edirne’ye davet edeceğiz. İlimize yaptığınız katkıların dışında Odamıza yaptığınız katkılar için size çok teşekkür ediyorum.Edirne’yi hak ettiği noktalara getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ziyaret ETSO Yönetim Kurulı Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı M. Emre Alp’in, Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na takdim ettikleri 3 boyutlu Edirne tablosu ile sona erdi