“Mesleki Yeterlilik”te İlk Belgeleri ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un Elinden Aldılar

21 Nis. 2017 11:55
“Mesleki Yeterlilik”Te İlk Belgeleri Etso Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un Elinden Aldılar

MEYBEM A.Ş tarafından Odamız işbirliğiyle Edirne’de bir ilk olarak düzenlenen Makina Bakım seviye 4. sınavlarına Murat Yapı Tekstil Fabrikası 33 personeli ile katılım sağladı. Düzenlenen sınavlar sonucunda başarılı olan 27 personel “Mesleki Yeterlilik Belgesi” almaya hak kazandı.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Murat Yapı Tekstil Fabrikası'na giderek mesleki yeterlilik sınavlarında başarılı olan personele düzenlenen törenle belgelerini teslim etti.

İlgili kapsamda makine, donanım, alet ya da sistemlerin aşınmış olan, periyodik olarak yenilenmesi gereken veya ömrü biten parçalarının değiştirilmesini, yağlama, temizlik türü işlemlerin gerçekleştirilmesini ve ayarlarının teknik talimatlara ve kullanım kılavuzlarına göre yapılmasını kapsayan çalışmaların yanı sıra iş güvenliği eğitiminin de verildiğini belirten Zıpkınkurt, “Edirne'de ilk olarak düzenlediğimiz mesleki yeterlilik sınavını gerçekleştirerek, ilk belgeleri teslim etmenin memnuniyeti ile başta fabrika yetkilileri olmak üzere sınavı kazanan tüm personeli tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Ardından Murat Yapı Tekstil Fabrikası Edirne Şubesi Genel Müdürü Sedat Dertli programın kendilerine büyük katkı sağladığını belirterek personelin aldıkları belgelerin hem kendi geleceklerine yatırım, hem de çalıştıkları işte katma değer olduğunu ifade etti.