Lörrach ile ilişkiler her anlamda güçleniyor

20 Mart 2015 09:08
Lörrach İle İlişkiler Her Anlamda Güçleniyor

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt'un Almanya'nın Lörrach kenti ziyareti sırasında davet ettiği Lörrach Ticaret ve Sanayi Odası'nda görevli Uluslararası İlişkiler Genel Müdürü Dr. Uwe Bohm, İlimize gelerek Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Edirne'deki yatırım imkanlarını yerinde araştırmak ve incelemek üzere İlimize gelen Dr. Uwe Bohm, ETSO ziyareti esnasında Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan ile bir araya gelerek Edirne'nin sanayi, ekonomik yapısı ve ticari potansiyeli hakkında bilgi aldı.
Ticari işbirliği imkanlarının görüşüldüğü ziyaret esnasında Bohm'a ilimizdeki yatırım fırsatları hakkında sunum eşliğinde detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirildi.
Zıpkınkurt, Dr. Uwe Bohm'u Edirne'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, iki ülke arasında ticaret köprüleri kurmaya, ticari konularda iş birliği yapmaya hazır olduklarını ve yapılacak yatırımlarda her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.
Bohm ETSO ziyaretinin ardından, İlimizde üretimlerini sürdüren Almanya'ya en fazla ihracat yapan tekstil firmaları olan Modavizyon Tekstil San. Tic A.Ş. ile Edirne Giyim Sanayi A.Ş. ziyaret ederek bilgi aldı.