KÜSİP Tanıtım Toplantısı ve Uygulamalı Eğitimi

09 Kas. 2017 17:02
Küsip Tanıtım Toplantısı Ve Uygulamalı Eğitimi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğünce; Kamu-Üniversite-Sanayi arasında işbirliği ve etkileşimin sağlanması, paydaşların tek bir nokta üzerinden AR-GE fonlarına, araştırmacılara, yatırımcılara ve bilgi kaynaklarına erişimi amacıyla hazırlanan ‘Kamu- Üniversite-Sanayi İşbirliği Portalı (KÜSİP)’ 2017 yılı başında kullanıma açılmıştır.

KÜSİP, nihai kullanıcılar için özel tasarlanmış arayüzleri ile tek bir nokta üzerinden tüm içeriğe aynı anda ulaşılabilmesine imkan veren etkileşimli bir portaldır.

www.kusip.gov.tr web adresinde yer alan portal sayfasından Üniversiteler, Kamu Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve KOBİ’ler portala kayıt olabilmekte ve sonrasında oluşturdukları ‘kullanıcı adı ‘ ve ‘parola’ ile sisteme giriş yapabilmektedir.

Kamu- Üniversite-Sanayi İşbirliği Portalı (KÜSİP) ile ilgili olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KÜSİP koordinatörü Sayın Recep UZUNGİL tarafından 14 Kasım 2017 Salı günü saat 14:00 te Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi Senato Toplantı Salonunda KÜSİP Tanıtım Toplantısı ve Uygulamalı Eğitimi yapılacaktır.

Sanayicilerimiz için önemli bilgilerin yer aldığı ve üyelerimizin azami düzeyde fayda sağlayacağını düşündüğümüz toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir