Kuşak ve Yol Zirvesi Eylül 2019 Hk.

11 Ocak 2019 15:18

Hong Kong Başkonsolosluğu'nun ilgili yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda;

Hong Kong Özel İdare Bölgesi yönetimi ve Hong Kong Ticareti Geliştirme Konseyi (HKTDC) tarafından 2016 yılından itibaren düzenlenmeye başlanan Kuşak ve Yol Zirvesi'ne ilişkin olarak bir sonraki Zirve'nin 11-12 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, HKTDC'den alınan davet yazısında 2018 Haziran ayında gerçekleştirilen son Zirve'ye Türkiye tarafından verilen destek için teşekkür edilmekte olduğu, anılan zirvede resmi görevlilerin ve önde gelen iş insanlarının da bulunduğu 55 ülkeden 5.000 kişinin katıldığı, 230 ayrı projeye yatırım imkânının araştırıldığı ve 520'nin üzerinde toplantı yapıldığı ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgi http://www.beltandroadsummit.hk/en/index.html adresinden temin edilebileceği gibi HKTDC'den Cathy Yau (Tel: +852 3915 1499, e-posta: cathy.yc.yau@hktdc.org) ve Josie Chan (Tel: +852 2584 4400 E-posta: josie.wy.chan@hktdc.org) ile temas kurularak da sağlanabileceği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği