KOSGEB DESTEKLİ SUUDİ ARABİSTAN TİCARİ HEYET ORGANİZASYONU

25 Nis. 2016 11:21
Kosgeb Destekli Suudi Arabistan Ticari Heyet Organizasyonu

Trakya Bölgesindeki Odalar ve Borsaların ortak katılımıyla 16-23 Mayıs 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan Ticari Heyeti organizasyonu gerçekleştirilecektir.

2004 yılından itibaren karşılıklı ticaretimizin ivme kazandığı Ortadoğu pazarının en cazip ülkelerinden biri olan Suudi Arabistan pazarına ihracatımızda önemli ürünler arasında dokunmuş halılar, yer kaplamaları, petrol yağları, elektrikli transformatörler, demir çelik çubuklar, yontulmaya ve inşaata elverişli taşlar, mobilyalar, demir ve alaşımsız çelikten profil, kadın takım elbiseler başta gelmektedir.

Ticari Heyet kapsamında Medine Ticaret ve Sanayi Odası, Kral Abdullah Ekonomi Şehri, Sanayi tesisleri, Cidde Ticaret Ataşeliği ve Ticaret Odası ziyaretlerinin yanı sıra Suudi Arabistan firmaları ile ikili görüşme organizasyonları gerçekleştirilecektir.

Suudi Arabistan Ticari Heyet Organizasyonuna katılmak isteyen firmaların Odamız Avrupa Birliği Dış İlişkiler Bölümü ile temasa geçerek, katılım teyidi vermeleri gerekmektedir. (0284 225 10 14 – dahili 131, nyilmaz@etso.org.tr )

Etkinlik, KOSGEB desteği ile gerçekleştirilecek olup, katılacak olan firmalarımız, uygun koşulların sağlanması halinde, KOSGEB’in Yurtdışı İş Gezisi Desteği’nden yararlandırılacaklardır. Söz konusu destek kapsamında ziyaretçi firmaların konaklama ve ulaşım ücretlerinin %50’si KOSGEB tarafından karşılanacaktır.

Program kapsamında tur firması tarafından sağlanacak hizmetler, katılım koşulları ve program aşağıda bilginize sunulmuştur.

Üyelerimize duyurulur.

EK: 1-Program