KOSGEB 2015 yılı destek tanıtım toplantısı ETSO'da yapıldı

27 Şub. 2015 17:31
Kosgeb 2015 Yılı Destek Tanıtım Toplantısı Etso'da Yapıldı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine KOSGEB 2015 yılı destekleri tanıtım toplantısı yapıldı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya KOSGEB Edirne Hizmet Merkezi KOBİ Uzmanı Gülden Uslu konuşmacı olarak katıldı.

KOBİ Proje Destek Programı kapsamında “KOBİ’lerin Yönetim Becerilerini ve Kurumsal Yetkinliklerini Geliştirmek” ve “KOBİ’lerin Markaya Yönlendirilmesi ”konularında bilgi veren Uslu KOBİ proje destek programına başvuruların başladığını ve son başvuru tarihinin 20 Mart 2015 olan Kurumsallaşma ve Markalaşma projeleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Edirne KOSGEB olarak firmalara kolaylık sağlayacaklarını belirtti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşen toplantı karşılıklı soru cevaplarla son buldu.