KONSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ETSO'yu ziyaret etti

26 Haz. 2015 09:48
Konsiad Yönetim Kurulu Üyeleri Etso'yu Ziyaret Etti

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başçı ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile görüşen KONSİAD Başkanı Başçı Eylül aynda İstanbul'da düzenlenmesi planlanan KONEXPO Fuarı ile ilgili çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere Edirne'ye geldiklerini belirtti.Başçı Edirne'ye daha önce de ziyaret ettiklerini söyleyerek, Konyalı iş adamlarından Edirne'de yatırım yapmak isteyenlerin dernek olarak arkalarında duracaklarını belirtti.

Zıpkınkurt KONSİAD üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Edirne'nin geçmişten günümüze sanayisi, ticareti, kültür değerleri ve tarihi dokusuyla özel bir kent olduğunu, yatırımcılar için cazip olanaklar taşıdığını kaydetti.