KOBİGEL- KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

05 Nis. 2016 15:48
Kobigel- Kobi Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

Teklif çağrısının detayları ile ilgili bilgilendirme toplantısı 7 Nisan Perşembe günü saat 14:30'da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda KOSGEB uzmanlarının katılımı ile gerçekleştirilecektir.

KOSGEB tarafından Ülkenin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, KOBİ’lerin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı yürürlüğe konmuştur.

10.Kalkınma Planı, 64. Hükümet KOBİ Stratejisi Eylem Planı ve Sanayi Stratejisi Eylem Planında belirtilen öncelikler dikkate alınarak KOBİGEL- KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında bölgemiz için, ‘Orta-Yüksek ve İleri Teknoloji KOBİ’lerinde Kapasite Geliştirme’ başlığında Proje teklif çağrısına çıkılmıştır.

‘Orta-Yüksek ve İleri Teknoloji KOBİ’lerinde Kapasite Geliştirme’ başlığı altında geri ödemesiz 300.000 TL geri ödemeli 500.000 TL olmak üzere toplam 800.000 TL destek tutarı belirlenmiş olup proje süresinin 6-12 ay arasında olması öngörülmüştür.

Proje başvuruları 1 Nisan-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında alınacak olup, programa ilişkin başvuru ve uygulama kılavuzu www.kosgeb.gov.tr internet sitesinde yayınlanmıştır.

Katılımınızla destek vereceğiniz inancıyla saygılar sunarız.