KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı

02 May. 2016 16:06

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda; KOSGEB tarafından, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında "Geleneksel İmalat Sanayi KOBİ'lerinde Katma Değerin Artırılması" ve "Orta Yüksek ve İleri teknoloji KOBİ'lerinde Kapasite Geliştirme" konu başlıklarında sadece imalat sanayi işletmelerine yönelik olarak 300 milyon TL bütçe ile Proje Teklif Çağrılarına çıkıldığı ve proje başvurularının 6 Mayıs 2016 tarihinde sonlanacağı bildirilmiştir.

Proje Teklif Çağrıları ve başvuru koşulları KOSGEB'in www.kosgeb.gov.tr internet sayfasında ilan edilmektedir.