Kadın ve Genç Girişimciler yeni dönem Başkan ve Yardımcılarını seçti

10 Ocak 2015 07:11

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, yeni dönem başkanlarını belirlemek üzere sandık başına gitti. Yapılan seçimlerde İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun başkanı tekrar Elmas Aslan olurken, Genç Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı da Serkan Üner oldu.

Kurulların yürütme organı olarak görev yapan İcra Komitelerinin seçimli ilk toplantıları Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi birinci toplantısı Kurul Üyeleri, Elmas Aslan, Çiğdem Gegeoğlu, İlknur Özcan, Pınar Ersaçmış, Nükhet Uzunismail Su, Aysun Saka, Seval Gemici, Sevim Adalı, Nil Sirel Akbaş, Berna Tanyolaç, Derya Akdan, Eylem Ezerçe, Necla Dev, Emine Günay, Gamze Duvan'ın katılımlarıyla gerçekleşirken İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi birinci toplantısı da Kurul Üyeleri, katılımıyla gerçekleşti.

Önümüzdeki dönemde Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitelerinin Başkan ve Başkan Yardımcıları Kurul üyeleri tarafından belirlendi. Yapılan seçimde Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı Elmas Aslan olurken, Başkan Yardımcılıklarına İlknur Özcan, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsil eden üyelerden Berna Tanyolaç, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsil eden üyelerden Seval Gemici Edirne Ticaret Borsası'nı temsil eden üyelerden de Nil Sirel Akbaş seçildi.

Genç Girişimciler Kurulu’nun ise yeni başkanı Serkan Üner olurken, Başkan Yardımcılığı görevlerine ise Olgun Bulut, Ahmet Ömer Altıerler ve Edirne Ticaret Borsası'nı temsil eden üyelerden Ayhan Dinç seçildi.

Seçimin ardından Kadın ve Genç İl İcra Kurulu Üyeleri ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı ile görüştü. Zıpkınkurt ve Eren İcra Kurulu Üyelerini tebrik ederek yeni çalışma döneminde başarılar diledi. Önceki dönem Kadın ve Genç girişimciler kurullarına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Zıpkınkurt:” Kurullara yeni katılan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Kadın ve Genç Girişimciler kurullarında yer almak için gösterilen yoğun ilgiden büyük memnuniyet duydum. Bu yoğun ilgi, Edirne'de sivil toplum kültürünün geldiği noktayı görmek adına son derece önemli bir göstergedir. İlimizde ve bölgemizde yapacağınız başarılı çalışmalarla İlimiz deki girişimcilere örnek olacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Daha sonra Kadın ve Genç Girişimciler Kurul Üyeleri ETSO Başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Fotoğrafları