İstanbul Ticaret Odası ile Alimentaria 2016 Fuarı

07 Ekim 2015 15:21

İstanbul Ticaret Odası'ndan Odamıza gelen yazıda ; Özel sektörümüze geniş imkanlar dahilinde yeni ihracat imkanları sunmayı ve mevcut potansiyelin daha iyi değerlendirilmesine katkı sağlamayı hedefleyen İstanbul Ticaret Odası'nın 1960’lı yıllardan beri uluslararası platformlarda düzenlenen fuarlara milli katılım organizasyonları gerçekleştirdiği bildirilmektedir.

Bu bağlamda ülkemiz ihracatında önemli bir yer teşkil eden gıda sektörümüze yeni ihracat imkanları sunmak amacıyla, dünya gıda fuarları arasında önemli bir isim olan ALIMENTARIA Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı’na 2010 yılından beri milli katılım organizasyonu düzenlenilmekte olup, 2016 yılında da 4. Kez katılım gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Özellikle Avrupa, Güney Amerika ve Kuzey Afrika yelpazesine hitap etmekte olan Alimentaria Fuarı, 25-28 Nisan 2016 tarihleri arasında İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Katılım Şartları ve Formu İçin Tıklayın