İSO Enerji Verimliliği Ödülleri Hk.

29 Mart 2019 06:37

İstanbul Sanayi Odası’ndan odamıza gelen 26.03.2019/3049 numaralı yazıda, "İSO Enerji Verimliliği Ödülleri" Çalışmalarına başlandığı ve 2019 yılı sonunda gerçekleştirilecek törenle ödülün sahiplerini bulacağı belirtilmektedir.

İstanbul Sanayi Odası üyesi olması şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında; 2016, 2017 ve 2018 yıllarında üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş "enerji verimli ürün" ile "enerji verimliliği projesi" kategorilerinde; KOBİ ve Büyük Ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verileceği belirtilmektedir.

Toplumun tüm kesimlerinde enerji verimliliği farkındalığını artırmak için İSO Enerji Verimliliği Ödüllerine sanayi firmalarının yanı sıra; akademisyenler üniversite-sanayi işbirliğine yönelik enerji verimliliği konusundaki akademik çalışmaları, tüm kurum ve kuruluşlar (kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, birlikler, odalar, üniversiteler, okullar) enerji verimliliği alanında hayata geçmiş proje ve uygulamaları, teknoloji geliştirme bölgelerinde yer alan firmalar ise enerji verimliliğine yönelik proje ve ürünleri ile "Özel Kategoriler" kapsamında başvuruda bulunabilecekleri belirtilmektedir.

Son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2019 olduğu ödüllere ilişkin detaylı bilgiyi de içeren; başvuruların yapılacağı web adresihttp://www.iso.org.tr/enerji-verimliligi-odulleri dir.

Detaylı Bilgi İçin

İSO Çevre ve Enerji Şubesi : 0212 252 29 00  / 151 veya 152