İran Sektörel Ticaret Heyeti Programı

16 Kas. 2016 13:34

İstanbul İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği'nden Odamıza gelen bir yazıda; Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda ve Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği organizasyonunda 24-27 Aralık 2016 tarihleri arasında Tahran/İRAN'a yönelik olarak bir Sektörel Ticaret Heyeti Programı organize edileceği bildirilmektedir

Söz konusu Sektörel Ticaret Heyeti programının, İran pazarına girmek isteyen firmalar için önemli bir fırsat oluşturacağı mülahaza edilmekte olup; Türk Gemi ve Yat sektörünün tanıtılması amacıyla düzenlenecek Heyet kapsamında Türk ve İranlı işadamları arasında ikili iş görüşmeler ile muhatap kurum ve kuruluşların ziyaretleri planlanmaktadır.

Söz konusu Ticaret Heyeti programına katılım payı; Tek kişi/3.000 USD aynı firmadan ikinci kişi/2.000 USD olup katılım payına İstanbul Tahran İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti, 5 yıldızlı otelde konaklama (oda+kahvaltı), alan vergisi, firmalarla ikili iş görüşmeleri, tercümanlık hizmetleri, Tahran havaalanı-otel-havalanı transferleri, tanıtım,ilan, basılı malzemeler ve ikili iş görüşmeleri için gerekli olan bütün hizmetler dahil, oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalar hariçtir.Ayrıca organizasyona İstanbul dışından katılacak üyelerin iç hat uçuşları ve yurt dışı çıkış harç bedelleri kendileri tarafından karşılanacaktır.

Adı geçen heyet "2011/1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği'ne ilişkin Tebliğ" kapsamında değerlendirilecek ve katılımcı firmalarımız ulaşım ve konaklama ile tanıtım harcamaları üzerinden %50'ye yakın devlet desteğinden faydalanabilecektir.

Sözkonusu heyete katılmak isteyen üyelerimiz 21 Kasım 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvuru yapabilirler.Detaylı bilgi için Gemi ve Yat. İhr. Birliği Büşra Gider - Gülden Polat Şağban 0212 454 05 30 - 0212 454 06 47 telefon numaralarından bilgi alabilierler.