İnternet Üzerinden Alınacak Faaliyet Belgesi ve Oda Sicil Kayıt Suretleri Artık Ücretsiz

05 Ekim 2017 16:45
İnternet Üzerinden Alınacak Faaliyet Belgesi Ve Oda Sicil Kayıt Suretleri Artık Ücretsiz

Kalite politikamız çerçevesinde, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize zamanında, kesintisiz, hızlı ve kaliteli hizmet vermek başlıca amaçlarımızdandır. Bu doğrultuda Odamız; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yazılımı gerçekleştirilen Elektronik Belge Dağıtım Sistemine (EBDS) dahil olarak, üyelerimizin kullanımına sunmaya başladık.

EBDS sistemi sayesinde Odamız üyeleri artık internet üzerinden ;e-imzalı Faaliyet Belgesi ve Oda Sicil Kayıt Sureti alabilecek, Oda üyelik aidatlarını sorgulayabilecek ve kredi kartı ile aidat ödemesi gerçekleştirebilecektir.

Odamız Yönetim Kurulunun 03/10/2017 tarihli kararı ile Üyelerimize avantaj sağlanması adına Elektronik Belge Dağıtım Sistemi üzerinden alınacak olan Faaliyet ve Oda Kayıt Belgelerinin ücretsiz olması kararı verilmiştir.

EBDS sistemi hakkında ayrıntılı bilgiler www.etso.org.tr internet adresimizde bulunan Online İşlemler bölümünde yer almaktadır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.