İmar Barışı Toplantısı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda

18 Tem. 2018 15:52
İmar Barışı Toplantısı Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası'nda

"Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun"un 18.05.2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak "Yapı Kayıt Belgesi" verilmesine ilişkin hükümlerin yayımı tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Kamuoyunda "İmar Barışı" olarak da bilinen bu düzenlemeye göre 8 Haziran 2018 Cuma gününden itibaren başvuruların alınmaya başlanmış olup, kamuoyunun imar barışı konusunda azami seviyede bilgi sahibi olmalarını ve imar barışından faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde  Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda, 20 Temmuz 2018 Cuma günü saat 14:30'da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meriç Konferans salonunda "Yapı Kayıt Belgesi Başvuru Süreci Hakkında" geniş kapsamlı  bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Kamuoyu,üyelerimiz ve ilgililere duyurulur.