İhracatçı Firmaları Fazla Mesai Taleplerinin Karşılanması

26 Ara. 2018 17:33
İhracatçı Firmaları Fazla Mesai Taleplerinin Karşılanması

İhracatçı firmaların yıl sonu taahhüt kapatma noktasında yaşadıkları yoğunluk göz önünde bulundurulduğunda, özellikle Aralık ayı içerisinde hafta sonları da dahil olmak üzere mesai saatleri dışında işlem yapmak isteyen yükümlülerin fazla mesai taleplerinin karşılanması hususunda tüm Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüklerinin 14.12.2018 tarihli yazıları ile talimatlandırıldığı kaydedilmiştir.

Birliğimiz TOBB’nin 26.12.2018 tarih ve 19425 sayılı  yazılarında belirtildiği üzere; Ticaret Bakanlığı’ndan alınan 14.12.2018 tarih ve E-00039832850 sayılı yazıya istinaden ;

Tüm üyelerimize ve ilgililere önemle duyurulur.

EDİRNE TİCARET VE SANAYİ ODASI