ICDDA Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri

14 Tem. 2016 13:23

Ostim Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nden aldığımız yazıda,

11-13 Ekim 2016 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Kongre Merkezi’nde Savunma Sanayi Müsteşarlığı himayelerinde, OSSA Savunma ve Havacılık Kümelenmesi ile Fransız organizasyon firması BCI'nın organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan SAVUNMA VE HAVACILIKTA ENDÜSTRİYEL İŞBİRLİĞİ GÜNLERİ etkinliğinde, dünya savunma ve havacılık sanayinin dev isimlerinin Türk firmaları görüşmelerde bulunacağı bildirilmektedir.

Üçüncüsü gerçekleşecek olan ve 3 gün sürecek etkinliğin ilk gününde Türkiye'deki Savunma Havacılık ve Offset Pazarının Panoraması konulu konferans gerçekleştirilecek olup etkinliğin 2. ve 3. gününde ise ikili iş görüşmeleri yapılacaktır. Orijinal ekipman üreticilerinin satın alma süreçleri ve tedarik zinciri politikaları üzerine çalıştayların da düzenleneceği etkinliğin son gününde katılımcılar sanayi gezisine de katılabilecektir.

Ayrıntılı bilgiye http://www.icdda.com.tradresinden ulaşılabilmektedir.