Hindistan-Avrupa 29 İş Forumu

16 Kas. 2016 10:33

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen bir yazıda "Hindistan-Avrupa 29 İş Forumu'nun (IE29BF) Hindistan Dışişleri Bakanlığı ile Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) tarafından 8-9 Aralık 2016 tarihlerinde Yeni Delhi, Hindistan'da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Geçtiğimiz yıl, düzenlenen aynı etkinliğe Hindistan ve Orta Avrupa ülkerinden Bakanlar, Büyükelçiler, iş liderleri ve çeşitli sektörlerden davetlilerden oluşan 400'den fazla bir katılım gerçekleştiği ifade edilmektedir. Bu yıl gerçekleşecek Forumda, beceri geliştirme, biyoteknoloji, biyoloji, bilişim teknolojisi, akıllı şehirler, temiz teknolojiler, yenilenebilir enerji, otomotiv ve otomotiv yedek parçaları, tarım ve gıda işleme lojistik gibi sektörlerin ele alınacağı belirtilmektedir

B2B görüşmelerin de organize edilmesi planlanan Forum ile ilgili detaylı bilgiye www.ie29bf.in web-sitesinden ulaşılabilmekte olup, Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasayonu Direktörü Rohit Sharma (rohit.sharma@ficci.com) ile iletişime geçilebilmektedir.