Güncel Ekonomik Gelişmeler, Kayıtlı İstihdam ve İstihdam Teşvikleri Konferansı

15 Şub. 2017 09:29
Güncel Ekonomik Gelişmeler, Kayıtlı İstihdam Ve İstihdam Teşvikleri Konferansı

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Kayıtlı Çalışıyorum” projesi kapsamında Prof. Dr. Cem Kılıç’ın konuşmacı olarak katılımıyla işverenlere yönelik olarak aşağıda belirtilen program çerçevesinde konferanslar gerçekleştirilecektir.

Prof. Dr. Cem Kılıç, sosyal güvenlik konusunda Türkiye’nin önde gelen uzmanlarından olup, Milliyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı ve NTV’de ekonomi yorumculuğu yapmaktadır. “Güncel Ekonomik Gelişmeler, Kayıtlı İstihdam ve İstihdam Teşvikleri” başlıklı etkinlikte Prof. Kılıç, güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirecek, ayrıca kayıtlı istihdam ve işverenlerin faydalanabileceği sigorta prim teşvikleri hakkında katılımcıları bilgilendirecektir.

Tüm konferanslar aynı içeriğe sahip olup yer ve takvim açısından uygun görülen konferansa katılım sağlanması mümkündür.

Program:

21 Şubat 2017 23 Şubat 2017 28 Şubat 2017
12.30 Kokteyl13.00 Prof. Dr. Cem Kılıç’ın konuşması   Tekirdağ TSO Edirne TSO Çorlu TSO
16.00 Kokteyl16.30 Prof. Dr. Cem Kılıç’ın konuşması Çerkezköy TSO Kırklareli TSO Lüleburgaz TSO (Belediye Halk Eğitim Merkezi Prof. Dr. Necdet TEKİN Salonu)