Günce Eğitim'den ETSO üyelerine indirim

30 Haz. 2016 13:18
Günce Eğitim'den Etso Üyelerine İndirim

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Günce Final Temel Eğitim Lisesi arasında indirim protokolü imzalandı.

İmza töreninde konuşan ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, üyelerinin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzaladıklarını söyledi. Başkan Zıpkınkurt, “Günce Final Temel Lisesi ile imzaladığımız protokol ile üyelerimiz fiyat bakımından avantajlı hale geldiler. Bu tür anlaşmalar yaparak üyelerimizin bütçelerine katkı yaptığımız için mutluyuz” dedi.

İmzalanan protokol çerçevesinde; 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı ücretlerine dair öğrenci kayıtlarında ETSO üyelerine özel olarak indirim uygulanacak. ETSO üyesi veli, ETSO üyesi olduklarını gösteren belgeyi ibraz etmeleri halinde %20 ücret indiriminden yararlanacak.